2010 m. balandžio 12 d., pirmadienis

2% reikalas


Taigi, ir vėl artėja gegužė ir didysis 2 procentų reikalas- t.y. parama, kurią galite skirti nuo savo atlyginimų jūsų pasirinktai ne pelno siekiančiai organizacijai. daugelis turi nesmagių atsiminimų iš mokyklos apie jį (aš tai ne, nekreipiau dėmesio ar prašė, ar ne, nes buvo kam geriau pervest).

Šiaip ar taip, yra toks sutapimas, kad aš priklausau Kauno ekstremalaus sporto klubui. Jį įkurė grupelė riedutininkų/snieglentininkų (vieni taip, kiti tik riedutininkai). Labiau tarp riedutininkų mes žinomi kaip Rolling addicted.

Ką mes gero veikiam?

Klubas jaunas, neseniai atšventęs metukus, taigi paramos mes daug negavom (bet pernai keletas gerų žmonių jau paaukojo mums savo 2 proc), o ir oficialios veiklos daug nenudirbom. Visgi stengėmės šį bei tą padaryti iš klubo narių kišenės.

* Suorganizavome Kaunas real street riedučių varžybas.
* Buvome vieni iš rėmėjų Marijam 2009, Marijampolės riedlenčių ir riedučių varžybose- parėmėme juos parko įranga (Mantas, mūsų klubo pirmininkas, pagamino ir jiems nuvežė box'ą). Vėlgi, iš savo kišenės.
* Tvarkėme Kauno riedučių parką, kuriame jau daugybė mūsų vinių, varžtų, medienos, plaktuko kirčių bei atsuktuvų ir gražtų grįžių, keli vamzdžiai (juos pavogė), siena bei nauja dėžė. Jei norite sužinoti, kiek ten darbo, galite pabandyti uždėti vieną turėklą, palaukti dieną ir pažiūrėti, ar jis vis dar bus sveikas, ar bent savo vietoje :D.
* Organizavome (ir vis dar neprarandame vilties, kad pavyks), Kauno snieglenčių parką. Kadangi leidimo negavome, tai pastatėme keletą tramplinų, dar buvome palikę vamzdį (bet pavogė) ir aukštą butterbox (medinę dalį paskandino vietiniai ).
* Dalyvavome su parodomąja programa paskutinėse Infraratuotų varžybose Druskininkuose
* Šilalėje organizuotose varžybose teisėjavome riedlenčių varžybose bei padėjome organizuoti riedučių rungtį.

Šiemet turime dar daugiau planų, deja, daugeliui planų reikia lėšų. Taigi aš ir visas Ekstremalaus sporto klubo kolektyvas iš anksto dėkojame už paramą.

Mūsų duomenys:

Pavadinimas: Kauno ekstremalaus sporto klubas
Kodas: 301879796
Adresas: Baltijos 80-7, Kaunas

Paramos paraiškas galite siųsti internetu VMI, taip pat užpildytas paraiškas galite nunešti tiesiai į VMI (valstybinę mokesčių inspekciją) ar paduoti man arba Mantui.

Šiemetiniai parko sutvėrimai

Po varžybų Šilalėje
Po varžybų Druskininkuose

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą