2010 m. kovo 21 d., sekmadienis

Kaip Mantą tiuningavom :)

Dar gruodžio pradžioje radau Protest (boardsports aprangos gamintojo) konkursą, kuris skelbė: " Want to ride more? Show us your idea to overcome your biggest obstacle and we'll pay for it"

Greitai sukūriau iš nuotraukų filmuką ir nusiunčiau. Mano prašymas buvo, kad Mantas gautų naują lentą ir batus. Ir visai neseniai man parašė, kad esu sausio mėnesio laimėtoja, arba tiksliau-mes esam laimėtojai. O štai užvakar man paskambino iš Sportland- Protest atstovų Lietuvoje- ir pranešė, kad mes galėtume atvykti ir mums bus įteikti prizai. Taigi vakar nulėkėme į Vilnių ir jo Akropolyje susitikome su trim draugiškais žmogučiais, kurie padėjo mums "apsipirkti".
Batų rinkimasis

Visų pirma Mantas rinkosi lentą. Galiausiai išsirinko Burton fix 155 09, tai zero camber freestyle lenta su ISC sistema. Po to buvo apkaustų eilė- Burton Cartel 09 EST. Galiausiai smagiausia dalis- batai, nes šie Mantui kėlė daugiausia problemų ir pėdos traumų. Kadangi Mantas nenorėjo fast lace system batų, tai liko su raišteliais. Iš kurių jau rinkosi pagal grožį ir patogumą, žinoma. Galiausiai apsistojo ties dviem poromis Burton Poacher 09 ir Burton freestyle. Kadangi visi nubalsavo už Poacher, nes skirtumas ir buvo tik išvaizda, tai šiuos Mantas ir pasirinko.

Mantas baigia pilnai apsirengti

Kai jau buvo surinkta visa įranga, atėjo eilė Protest aprangai. Nors ir buvo likęs ne itin didelis dydžių pasirinkimas (visgi jau sezono pabaiga), tačiau Manto greitas metabolizmas leido jam išsirinkti ryškiausią striukę be to ir L kelnės neatrodė aptemptos :). Po matavimųsi paskutinis variantas liko ryškiai salotinė striukė ir juodos kelnės. Atrodė šauniai :). Galiausiai Mantas apsiovė ir batus bei pasiėmęs lentą pozavo nuotraukoms. O ir viso rinkimosi eigoje jis buvo fotografuojamas, tai kiti pirkėjai vis smalsiai žiūrėdavo, kas čia vyksta. Na, o po viršutinių rūbų išsirinkimo, dar Mantas gavo ir vidurinio sluoksnio thermo bliuzoniuką. Be dovanų nelikau ir aš- gavau porą be galo fainų džemperių :). Buvo nerealiai smagus apsipirkimas su smagiais žmonėmis.

Pozavimas prasideda
Veiksme
Pressai ant kilimo
Strapped in
Kraunami maišai
Dovanų įteikimas
Bendra foto
Linksma kelionė namo

Galiausiai patraukėme į Liepkalnį išbandyti naujos įrangos. Manto čiuožimas gerokai pagražėjo ir pastabilėjo su nauja lenta, be to nufilmavom mažą filmuką. Labiausiai Mantas džiaugėsi batais, nes pirmą kartą per daug metų čiuožė su savo dydžio avalyne.



Gaila, kad visas Liepkalnis jau baigia atitirpti. Sunku su greičiu vietomis, šlapia ir niūriai atrodo. Visgi nors ir neilgai (kažkoks nuovargis buvo abiems), tačiau visai smagiai pačiuožėme, Manto 540 (aka 45o, nes per kampą) atrodė labai gražiai, o ir aš išmokau padaryti 360 (aka 270) per kampą. Kartais gerai, kai tam tikros aplinkybės verčia mokytis naujus dalykus. Deja, jau ir man greit teks pripažinti, kad pavasaris laimi, nors mes tikimės, kad dar pavyks sukurpti uždarymą kitą savaitgalį Latvijoje.

(: Didelis ačiū Protest ir Sportland! :)

1 komentaras: