2010 m. kovo 13 d., šeštadienis

Milžkalnis 2010 03 12, antra diena

Vakar atsikėlėm gana anksti nuo vaikų verkimo/kalbų/riksmų, bet iš lovos iki dešimtos nelipom. Atsikėlę suvalgėm iš namų atsivežtus septynis kiaušinius (keturiems žmonėsm :D) ir po truputį pradėjom krutintis, nes iki dvyliktos reikėjo išsikraustyti iš kambario. Visgi, kaip patogu, kad nusileidi iš kambario į lauką ir jau trasose.

Antros dienos rytas- šalia manęs Manto "vaiduoklis"
Oras nebuvo toks kaip vakar- vietoj saulutės šlapiai snigo, vietoj išilumos- vėjas ir drėgmė. Iš viso to geras dalykas tas, kad visų, išskyrus stačiojo, tramplinų nusileidimai tapo minkštesni. Tačiau įsibėgėti tapo labai sunku, nes šlapias sniegas gerokai stabdė. Parkas buvo šiek tiek pakeistas, plokščias boksas tapo žemėjančiu, su užšokimais iš šonų, atsirado tramplinas su rąstu ir dar pastatytas picknic table (į kurį nesugalvojom, kaip įsilėkti). O parko tvarkytojai prie vieno handreilo gamino laiptus iš sniego.

Vienas geresnių mano vakar dienos grabų

Maivėmės, kol laukėm, kol Mantas užsikels
Važinėti sekėsi gana neblogai, nes jau žinojom, kokio greičio reikia į tramplinus, svarbiausia buvo sugebėti jį pagauti. Aš toliau atkalinėjau 360 ir switch važiavimą, o Mantas suko 180, 360 ir darė bonk‘us per rąstą. Net ir Vykintas bandė šokti, tik kiek per lėtai atvažiuodavo, tai nusileisdavo ant plokštumų. O Simas tobulėjo akyse, ant mėlynos jau nesunkiai daro posūkius ir netgi 360 antžemės, gana neblogai, kaip antrą kartą ant lentos.

Vykintas pozuoja
Šiaip jau aš čia šoku nuo stalo :D
Gana greitai sušlapom, tai visi, išskyrus Simą, baigėm čiuožti kiek ankščiau. Milžkalny duoda už kiekvienus penkis išleistus latus (nuomoje arba už keltuvus) lipdukus, kuriuos klijuoji į tokį lapelį ir gali gauti nemokamai valandą nuomos, keltuvų tam tikrą laiką arba pilną servisą. Mes turėjom aštuonis lipdukus ir Mantas dar surinko, kad būtų dvylika ir gavo servisą, vaikinukas ilgokai dirbo su Ptex šautuvu prie kai kurių didelių įbrėžimų, bet lentą Mantas pasiėmė beveik kaip naują.
Manto bonk
Mantas ir Simas šoka ratu
Simas leidžiasi
Vykintas šoka per quarterio kampą
Mantas šoka per quarter
Pasiėmę lentą pajudėjome namo, laukė ilgas, snieguotas, tamsus ir slidus kelias. Važiuojant namo sumėtė mašiną ir Mantas sulėtino, o už mūsų sumėtė kitą mašiną ir ji apsisuko ant kelio, gerai, kad tuo metu iš priekio niekas nevažiavo. Mus aplenkęs sunkvežimiukas už kelių dešimčių kilometrų irgi buvo nuriedėjęs į griovį. Taip kad kelionė užtruko, bet visi grįžo patenkinti :).

Trys vyrai
Arbata prieš kelionę


1 komentaras:

  1. Woho!!
    Manau, kad jau planuoju, kaip ir kur reiks sutikti kitus naujus metus :]

    AtsakytiPanaikinti