2010 m. kovo 9 d., antradienis

Sekmadienis Liepkalnyje 2010-03-07

Sekmadienį aš, Mantas ir Agnė palėkėm iki Liepkalnio, nes norėjom "pasitrinti" ir pafilmuoti ant reilų. Diena pasitaikė tiesiog tobula: mažas minusas, šilta saulutė, nė debesėlio, jokio vėjelio ir net keliai sausi, tad greitai pasiekėm Vilnių. Parke buvo du vamzdžių lainai: pirmas flat-down+down su išmetimu, o antras: tiesus reilas ir kinkas. Taip pat buvo pastatyta vaivorykštė ir dar pastatėm butter box. Kalno viršuj buvo pastatytas paaukštinimas, kad greičio pasigauti į pirmus vamzdžius ir vaivorykštę. Tramplinas neturėjo nusileidimo normalaus, tai tik šiaip keli žmonės tiesiai šokinėjo, bet ne visada pataikydavo į siaurą likusį ruoželį. Bet tikriausiai tą sniegą panaudojo tam nusileidimui ar trasai.

Aš fs tail
Nuo sezono pradžios nečiuožiau su muzika, o šį kartą įsimečiau The Boat That Rocks garso takelį ir tikrai geriau jaučiausi ant lentos su muzika (rekomenduoju garso takelį, nerealus). Pradžia snieglentinėjimo buvo ne kokia, bet kai apšilau, įsivažiavau ir likusią dienos dalį sekėsi vis geriau. Pagrinde čiuožinėjau ant flat-down nusileidžiančios dalies, nes ji ilgesnė ir sudėtingesnė, nei tiesiog flat vamzdis. Pastaruoju metu pradedu dirbti ant front boardų ir 50-50 to front board, tik kažkaip nesigauna switch nusileist, bet nieko, greit atkalsiu. Dar kiek pačiuožinėjau ant kink'o, padariau daug 50-50 ir 50-50 į bs board. Tik kažkaio sunkiai tvarkiausi su greičiu, nes pareidavau gerokai per greitai ir ant nusileidžiančio vis nespėdavau persisukt pakankamai greit, o ant kink beveik padariau disaster :D.

Agnė fs board
Agnė čiuožė su mano senąja Factory Palace 152 ir Giedrės apkaustais ir batais. Kaip tik antrą kartą šį sezoną ant lentos jai tikrai gerai sekėsi: jau stabiliai daro ne tik 50-50 bet mačiau keletą tikrai greitų ir stabilių bs boardslide'ų ir jai tik poros bandymų prireikė fs boardslide'ui, be to jau sugeba padaryti ir šiokį tokį tailpress, o kaip su tokia kieta lenta- respect. Jei taip ir toliau tai greitai turėsim šiokią tokią panų jibberių grupelę ir Kaune :).

Aš bs nose
Mantui taip pat gerai sekėsi, bene geriausias triukas buvo 360 ant kinko, dar buvo ant down su išmetimu 50-50 fs360 ir disaster 50-50 ant kink ir kitų smulkesnių triukų.

Mantas kickflip
Tokiu geru oru nemažai ir pafilmavom, juo labiau, kad nesunku buvo ilgai stovėti su kamera, nes nebuvo šlapia ir šalta.

Agnė bs nose
Į vakarą dar kiek su Mantu pačiuožėm ir ant butter box, Mantas padarė 50-50 kickflip.

Mantas 50-50 180 50-50

Taip po kokių 6 valandų ant kalno, sukirtę krūvą sumuštinių, maišelį spurgyčių ir išgėrę du termosus arbatos, patraukėm namo. Ketvirtadienį lekiam porai dienų į Milžkalns, negaliu sulaukti, kaip noriu pašokinėti.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą